foto van lachende vrouw achter computer

Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken.

Specialisterren biedt haar medewerkers een vaste baan met goede carrièreperspectieven en arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een bedrijfspensioen, marktconforme onkostenvergoedingen en -indien van toepassing- gebruik van een leaseauto. Bij ons geen los-vast contract, werken op uitzendbasis of payrolling. Wij nemen onze mensen serieus!

Sollicitatie

Wil je een open sollicitatie insturen? Dat kan altijd. Regelmatig is er bij Specialisterren plaats voor nieuwe testers, projectmanagers en RPA-developers. Specialisterren werft ook testers voor externe opdrachtgevers. Goede en gemotiveerde kandidaten met aantoonbare ervaring als testanalist of testautomatiseerder worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren. Je sollicitatie houden we dan in portefeuille. Bij interesse kun je een motivatie en CV sturen naar sollicitatie@specialisterren.nl.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname in een flexibel bedrijfspensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
foto van hr adviseur

Vragen over een sollicitatie?

Neem contact op met onze HR adviseur Annemiek!

Vacature Agile Softwaretester

Toe aan een fijne werkomgeving waar wordt gekeken naar jouw behoeften en waar jij je talenten als software tester kunt ontwikkelen? Bekijk de vacature!

Vacature RPA-developer

Voor het robotiseren van processen zijn wij op zoek naar een RPA-developer!

Interesse in onze diensten?