Banen voor mensen met autisme

Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken.

Met of zonder autisme: werken bij Specialisterren doe je vanwege de mooie projecten met impact! Bij ons staan medewerkers echt centraal. Wij kijken naar wat jij nodig hebt en respecteren een gezonde work-life balance. Je mag bij ons vanuit huis werken, maar op kantoor in Utrecht is er altijd plaats voor je.

Vacature Test/QA Engineer

Specialisterren zoekt Engineers die werkervaring hebben als Test/QA Engineer of Developer!

Test Automation Engineers voor onze klant Lely gezocht! 

‍‍Toe aan een fijne werkomgeving waar jij je op de inhoud kunt focussen? Houd jij van een technische uitdaging en woon je in de buurt van Maassluis? Klik dan verder!

Maatschappelijk betrokken recruiter gezocht!

Lijkt het je leuk om je verbindende kwaliteiten in te zetten bij een Social Enterprise? Kun jij talent herkennen bij iemand (met autisme)? Klik dan snel verder!

RPA-developer

Heb jij ervaring met RPA en wil jij werken in een fijne werkomgeving waar je je volledig kunt focussen op de inhoud? Klik dan verder!

Ervaren Agile Tester voor Social Enterprise gezocht!

Heb jij een scherp oog voor details en een luisterend oor voor mensen? Misschien is deze vacature wel iets voor jou!

Maatschappelijk betrokken Agile testanalist gezocht!

Werk jij graag binnen het IT-domein en wil je maatschappelijke impact maken? Misschien is deze vacature wel iets voor jou!

Sollicitatie

Wil je een open sollicitatie insturen? Dat kan altijd. Regelmatig is er bij Specialisterren plaats voor nieuwe testers, projectmanagers en RPA-developers. Specialisterren werft ook testers voor externe opdrachtgevers. Kandidaten met een vorm van autisme die aantoonbare ervaring als testanalist of testengineer hebben, worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren. Bij interesse kun je een motivatie en CV sturen naar sollicitatie@specialisterren.nl.

Wat bieden wij?

  • Een stressarme werkomgeving waarin jij bepaalt of je vanuit huis of kantoor werkt.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname in een flexibel bedrijfspensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
Foto Martine

Vragen over een sollicitatie?

Neem contact op met onze HR-adviseur Martine!

Interesse in onze diensten?