foto van lachende vrouw achter computer

Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken.

Bij Specialisterren staan de medewerkers echt centraal. Wij kijken naar wat jij nodig hebt en respecteren een gezonde work-life balance. Je mag bij ons vanuit huis werken, maar op kantoor in Utrecht is er altijd plaats voor je. Ook bieden onze arbeidsvoorwaarden nog ouderwetse zekerheden zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Daarnaast luisteren we als groeiende organisatie graag naar jouw ideeën en input! 

HR-adviseur gezocht voor IT-dienstenleverancier die het talent van mensen met autisme benut

Zet je jouw kennis als HR professional graag in voor IT’ers op het autistisch spectrum? Misschien is deze vacature dan wel wat voor je!

Parttime HR-medewerker gezocht!

Ben jij op zoek naar een parttime administratieve baan in een sociale omgeving? Kijk dan snel verder!

Sociale onderneming binnen IT zoekt nieuwe projectmanager!

Houd jij van projectmatige uitdagingen en weet jij als geen ander hoe je mensen kunt motiveren en aansturen?  

Vacature Agile Softwaretester/Testanalist

Toe aan een fijne werkomgeving waar wordt gekeken naar jouw behoeften en waar jij je talenten als software tester kunt ontwikkelen? Bekijk de vacature!

Sollicitatie

Wil je een open sollicitatie insturen? Dat kan altijd. Regelmatig is er bij Specialisterren plaats voor nieuwe testers, projectmanagers en RPA-developers. Specialisterren werft ook testers voor externe opdrachtgevers. Goede en gemotiveerde kandidaten met aantoonbare ervaring als testanalist of testautomatiseerder worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren. Je sollicitatie houden we dan in portefeuille. Bij interesse kun je een motivatie en CV sturen naar sollicitatie@specialisterren.nl.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname in een flexibel bedrijfspensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
foto van hr adviseur

Vragen over een sollicitatie?

Neem contact op met onze HR adviseur Annemiek!

Interesse in onze diensten?