Banen voor mensen met autisme

Wij kunnen altijd goede mensen gebruiken.

Met of zonder autisme: werken bij Specialisterren doe je vanwege de mooie projecten met impact! Bij ons staan medewerkers echt centraal. Wij kijken naar wat jij nodig hebt en respecteren een gezonde work-life balance. Je mag bij ons vanuit huis werken, maar op kantoor in Utrecht is er altijd plaats voor je.

Software testers gezocht die toe zijn aan een stressarme werkomgeving in de buurt van Maassluis!

Houd jij van het testen, analyseren en automatiseren van software en woon je in de buurt van Maassluis? Klik dan verder!

Maatschappelijk betrokken Agile testanalist gezocht!

Werk jij graag binnen het IT-domein en wil je maatschappelijke impact maken? Ben jij op zoek naar werk waar je veel voldoening uit haalt? Misschien is deze vacature iets voor jou!

Projectleider met een groot hart gezocht!

Houd jij van projecten aansturen en wil je maatschappelijke impact maken? Klik dan snel verder!

Analytische mensen met interesse in IT gezocht die zich willen focussen op de inhoud en toe zijn aan een stressarme werkomgeving!

Houd jij van het analyseren en structureren van software/data en ben je toe aan een stressarme werkomgeving?

Engineers gezocht die zich willen focussen op de inhoud en toe zijn aan een gestructureerde werkomgeving!

Houd jij van een technische uitdaging, maar vergader je het liefst zo min mogelijk? Misschien is deze vacature dan wel iets voor jou!

Engineers met een vorm van autisme gezocht!

‍Toe aan een stressarme werkomgeving waar rekening wordt gehouden met jouw autisme en waar jij je talenten als Engineer kunt ontwikkelen?

Sollicitatie

Wil je een open sollicitatie insturen? Dat kan altijd. Regelmatig is er bij Specialisterren plaats voor nieuwe testers, projectmanagers en RPA-developers. Specialisterren werft ook testers voor externe opdrachtgevers. Kandidaten met een vorm van autisme die aantoonbare ervaring als testanalist of testengineer hebben, worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren. Bij interesse kun je een motivatie en CV sturen naar sollicitatie@specialisterren.nl.

Wat bieden wij?

  • Een stressarme werkomgeving waarin jij bepaalt of je vanuit huis of kantoor werkt.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname in een flexibel bedrijfspensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
foto van hr adviseur

Vragen over een sollicitatie?

Neem contact op met onze HR adviseur Annemiek!

Interesse in onze diensten?