foto van medewerkers bij specialisterren stand

Robotic Process Automation

Bekijk hieronder welke RPA- diensten wij aanbieden of neem direct contact met ons op!

Robotic Process Automation

Met RPA optimaliseer je processen, waardoor er meer efficiëntie in een organisatie ontstaat. Ook verkrijg je hiermee managementinformatie over proces uitvoeringsactiviteiten en een hogere medewerker- en klanttevredenheid. Onze engineers ontwikkelen op basis van jouw process definition document (PDD) een geautomatiseerd proces. De scripts van deze processen gaan door een codereview en user acceptance test, zodat kwaliteit altijd geborgd is. Als de scripts in productie draaien, ontzorgen wij jouw bedrijf met onderhoud en beheer.

RPA development

De RPA developers van Specialisterren hebben programmeerervaring, kennis van ICT, infrastructuur, database omgevingen en inzicht in bedrijfsprocessen. Ook besteden wij aandacht aan het testen van onze RPA automations, zodat live gaan probleemloos kan. RPA Development zien wij als een combinatie van Business, automation tooling en IT; wij spreken het ‘lingo’ in al deze omgevingen. kwaliteit zit in ons DNA.

RPA onderhoud

Organisaties die al een tijdje aan de slag zijn met proces automatisering, lopen nogal eens tegen de uitval van (soft)bots aan. De betreffende processen kunnen kritisch zijn, waardoor het tegengaan van uitval of het snel kunnen oplossen van uitval noodzakelijk is. Daarom is het onderhouden van dergelijke geautomatiseerde processen erg belangrijk. Dit is niet altijd makkelijk, mede doordat developers de voorkeur hebben voor RPA development en zo min mogelijk onderhoudstaken. Specialisterren kan hierbij helpen door RPA onderhoud volledig uit handen te nemen.

Minimalisatie van RPA onderhoud

Ook kan Specialisterren ondersteunen in het minimaliseren van het onderhoud. Onderhoud op RPA automation kan namelijk grotendeels voorkomen worden.

Onze aanpak hierin is tweeledig:

  • Bestaande RPA-bots worden gecontroleerd op foutgevoeligheid en aangepast om de kans op uitval te minimaliseren.
  • Wij nemen jouw RPA-development methodiek onder de loep. Aan de hand van onze bevindingen zetten wij samen met jouw developers een RPA development methodiek op, die tot minder onderhoud leidt.

Custom UiPath activities

Vlotte en efficiënte RPA development wordt mede bepaald door ‘activities’ die in de UiPath RPA automation worden aangeroepen.

Werken met Custom RPA activities heeft als voordeel:

  • RPA development is sneller, efficiënter en overzichtelijker.
  • Low-code RPA developers kunnen snel en eenvoudig ingewikkelde flows bouwen.

De RPA specialisten van Specialisterren helpen met deze dienst RPA automation naar een hoger niveau met meer business impact.

Foto accountmanager Ernst

Interesse in onze RPA diensten?

Neem contact op met onze RPA Program Director Ernst!

Bedankt! Klik hieronder op de download naar interesse
Er ging iets mis! Is het e-mailadres juist?

Wat RPA voor jouw organisatie kan doen

Ben je met jouw organisatie op zoek naar mogelijkheden om efficiënter te gaan werken? Of heb jij moeite met het vinden en behouden van medewerkers? Misschien kan RPA hierbij helpen! Met RPA onderzoek je namelijk welke taken geautomatiseerd kunnen worden. Door herhaaldelijke taken te automatiseren wordt jouw bedrijf efficiënter en krijgen medewerkers leuker werk te doen.

RPA en Social Return bij Specialisterren

Bij Specialisterren bieden we verschillende RPA-diensten aan. Onze RPA-developers kunnen jouw ontwikkelteam on-demand versterken en ondersteunen. Doordat we een Social Enterprise zijn, kunnen we daarnaast ook helpen met de invulling van MVO-doelstellingen, of een Social Return vraagstuk. Hieronder kun je de verschillende RPA-diensten vinden.

Interesse in onze diensten?