foto van medewerkers bij specialisterren stand

Robotic Process Automation

Bekijk hieronder welke RPA- diensten wij aanbieden of neem direct contact met ons op!

RPA-Onderhoud

Organisaties die al een tijdje aan de slag zijn met automation, lopen nogal eens tegen uitval van bots aan en daardoor de behoefte aan onderhoud. En wanneer het betreffende proces kritisch is, is opvolging en een oplossing urgent. Uptime van bots is immers hetzelfde als uptime van een proces. Tegelijkertijd willen developers zich liever richten op RPA-development en zich daarin blijven ontwikkelen.


Specialisterren levert capaciteit om uw RPA-onderhoud uit handen te nemen. Uw focus blijft daar waar hij nodig is, wij zorgen voor het oplossen van de onderhoudsvraagstukken. Minimalisatie van RPA-Onderhoud
Onderhoud op RPA automation kan grotendeels voorkomen worden, doordat oorzaken van uitval vaak voorkomen kunnen worden. Deze dienst richt zich op het minimaliseren van uw inspanning op RPA-onderhoud en is tweeledig:
Bestaande RPA-bots worden gecontroleerd op foutgevoeligheid en aangepast om de kans op onderhoud te minimaliseren.
Uw RPA-development methodiek wordt door ons onder de loep genomen. Met de bevindingen helpen wij u een RPA-development methodiek op te zetten die tot minder onderhoud leidt. Uw resultaat is een hoge uptime van uw bots/processen, en een minimale capaciteitsbehoefte voor onderhoudswerkzaamheden. Lees hier meer over aandachtspunten omtrent ontwikkelen, onderhoud en beheer bij RPA!

Custom UiPath-Activities

Vlotte en efficiënte RPA-Development wordt mede bepaald door ‘activities’ die in de UiPath RPA automation worden aangeroepen. Werken met Custom RPA-activities heeft o.a. als voordeel:
RPA-Development is sneller, efficiënter en overzichtelijker (dan b.v. het gebruik van custom activities alleen).
Low-code RPA-Developers profiteren hiervan en kunnen snel en eenvoudig, ingewikkelde flows bouwen. De RPA-specialisten van Specialisterren helpen met deze dienst uw RPA-automation naar een hoger niveau. Hiermee ontwikkelt uw eigen development team zich naar automation met meer business-impact.

RPA-Development

De RPA Developers van Specialisterren hebben een stevige achtergrond. Programmeerervaring, kennis van ICT, infrastructuur & database omgevingen en inzicht in bedrijfsprocessen. En verder, kunnen denken in abstractieniveaus en modulair & object georiënteerd denken. Ook besteden wij aandacht aan het testen van onze RPA automations, zodat live gaan probleemloos kan. RPA Development zien wij als een combinatie van Business, automation tooling en IT; wij spreken het ‘lingo’ in al deze omgevingen. Het resultaat is robuuste automation op; kwaliteit zit in ons DNA.

RPA Business Analyse

Onze RPA Business Analisten werken vanuit uw organisatiedoelstellingen, naar procesoptimalisaties die de hoogste bijdrage opleveren. Wij kijken daarbij meer naar proces- dan naar taakniveau. Dus niet zomaar het repetitieve werk vervangen, maar focus op processen met de hoogste impact. Dat geeft garantie op automation met meetbaar resultaat. Met deze insteek richt de RPA Business Analyst zich op identificeren, beoordelen, prioriteren en creëren. De uitkomst van een business analyse geeft duidelijk inzicht waarom een proces geautomatiseerd zou moeten worden; met een PDD (Process Definition Document) kan de RPA Developer direct & gericht aan de slag en is het eindresultaat langdurig meetbaar.

Robotic Process Automation

Met RPA optimaliseer je processen, waardoor er meer efficiëntie in een organisatie ontstaat. Ook verkrijg je hiermee managementinformatie over proces uitvoeringsactiviteiten en een hogere medewerker- en klanttevredenheid. Onze engineers ontwikkelen op basis van jouw process definition document (PDD) een geautomatiseerd proces. De scripts van deze processen gaan door een codereview en user acceptance test, zodat kwaliteit altijd geborgd is. Als de scripts in productie draaien, ontzorgen wij jouw bedrijf met onderhoud en beheer.

Foto accountmanager Ernst

Interesse in onze RPA diensten?

Neem contact op met onze RPA Program Director Ernst!

Bedankt! Klik hieronder op de download naar interesse
Er ging iets mis! Is het e-mailadres juist?

Wat RPA voor jouw organisatie kan doen

Ben je met jouw organisatie op zoek naar mogelijkheden om efficiënter te gaan werken? Of heb jij moeite met het vinden en behouden van medewerkers? Misschien kan RPA hierbij helpen! Met RPA onderzoek je namelijk welke taken geautomatiseerd kunnen worden. Door herhaaldelijke taken te automatiseren wordt jouw bedrijf efficiënter en krijgen medewerkers leuker werk te doen.

RPA en Social Return bij Specialisterren

Bij Specialisterren bieden we verschillende RPA-diensten aan. Onze RPA-developers kunnen jouw ontwikkelteam on-demand versterken en ondersteunen. Doordat we een Social Enterprise zijn, kunnen we daarnaast ook helpen met de invulling van MVO-doelstellingen, of een Social Return vraagstuk. Hieronder kun je de verschillende RPA-diensten vinden.

Interesse in onze diensten?