foto van vergrootglas en plant

Wij bewaken kwaliteit en optimaliseren bedrijfsprocessen.

Specialisterren is de specialist voor het leveren van RPA- en software testdiensten en is toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Kunnen wij jou helpen met testcapaciteit of het automatiseren van bedrijfsprocessen? Ontdek hieronder welke dienst past bij jouw vraag!

Alles op maat

Kostenefficiënt maatwerk voor jouw project

Flexibel

Makkelijk op- en afschalen van testcapaciteit

Social return

Als impact first onderneming in staat om social return te leveren

Snel en foutloos

Foutloze, snellere processen door Robotic Process Automation

Onze specialisaties

icoon van pion

Testmanagement en het opzetten van een passende teststrategie

icoon van computer test

Het functioneel
testen van e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties

icoon automatisch testen

Performance testen

icoon automatisch testen

Low-code / no-code testautomatisering vanuit DevOps optiek in CI/CD processen

icoon automatisch testen

Geautomatiseerd testen in waterfall, agile en/of DevOps

icoon van robot

Robotic Process Automation met UiPath

Van deze tooling maken wij onder andere gebruik:

logo fitnesse
logo gatling
logo Jmeter
Logo UiPath
Logo Katalon
logo cypress

Onze werkwijze

On demand testen

We begrijpen dat er piekmomenten zijn waarop jouw bedrijf ineens extra testcapaciteit nodig heeft en testers niet altijd makkelijk te vinden zijn. Daarom hebben wij onze werkwijze zo ingericht dat we makkelijk kunnen op- en afschalen in capaciteit. Bij Specialisterren zijn er dagelijks testers met een vorm van autisme aan het werk volgens de marktstandaarden (ISTQB en TMAP). Deze testers worden begeleid door Testleads die veelal geen autisme hebben. Deze Testlead is ook het aanspreekpunt voor de klant.

Waar bij een fulltime contract alles stil kan komen te liggen als de tester ziek is, werken bij Specialisterren altijd minstens twee mensen aan het project. Zo kan jouw ontwikkeltraject altijd door. Met on demand testen is jouw bedrijf dus goedkoper uit, is er zekerheid over de deadline en draagt jouw opdracht bij aan sociale impact door middel van social return.

Testen op locatie

Het is met de juiste voorwaarden ook mogelijk om onze testers op jouw locatie te laten werken. Wil je graag onze testers binnen jouw bedrijf mee laten draaien? Neem dan contact op met Anne, zodat een we een voorstel op maat kunnen doen.

illustratie van geslaagd testscript

Testen

icoon handmatig testen

Met onze testdiensten helpen wij jouw bedrijf aan nauwkeurige kwaliteitsbewaking. Voordat jouw software live gaat testen wij handmatig of geautomatiseerd op verschillende vlakken. Van regressietest tot performance- of ketentesten. Onze testers hebben veelal een vorm van autisme, waardoor zij met grote nauwkeurigheid en oog voor detail werken. Zo draagt jouw opdracht bij aan social return en weet je zeker dat jouw klanten een zo soepel mogelijke customer journey ervaren.

Funtioneel Acceptatie Testen (FAT)

Voldoet jouw nieuw ontwikkelde systeem aan de functionele eisen? Bij Functioneel Acceptatie Testen leveren onze testers maatwerk door grondig op jouw eigen eisen te controleren. Zo weet jouw team zeker dat de software klaar is voor gebruik.

Regressietesten

Updates worden vaak op specifieke onderdelen van een applicatie gedaan waardoor grote delen onaangepast blijven. Toch bestaat het risico dat in de achterliggende techniek door onderlinge relaties iets kapot gaat in de onaangepaste onderdelen. Met regressietesten controleren wij of de ongewijzigde software nog steeds werkt zoals voor de update. Zo ben je verzekerd van een fijne gebruikservaring voor jouw klanten.

Migratietesten

De keuze voor een nieuw IT-systeem is gemaakt. Of jouw bedrijf nu een nieuw facturatiesysteem of CRM systeem gaat implementeren, het is belangrijk dat alle informatie op de juiste plek terecht komt en er niets verloren gaat. Onze testers controleren nauwkeurig elk onderdeel van de migratie, zodat jullie soepel kunnen overstappen. Ook kunnen wij conversie testen.

Geautomatiseerd testen / Test automation

Testautomatisering maakt software testen sneller en efficiënter. Met geautomatiseerd testen minimaliseren we menselijke fouten, voeren we load- en performance tests uit die handmatig onmogelijk zijn en verkorten we de regressietijd per release. Bij Specialisterren hebben we kennis en kunde om de geautomatiseerde set in verschillende ontwikkeltalen en testsets te bouwen en zijn gespecialiseerd in low-code en no-code.

Ketentest

Jouw software moet natuurlijk naadloos kunnen samenwerken met andere systemen. Bij ketentesten controleren onze testers alle samenwerkende componenten op de volgorde van afhankelijkheden en data-integriteit. Na dit high-level softwaretestproces weet jij zeker dat jouw software klaar is voor gebruik.

Performance testen

Jouw nieuwe applicatie werkt als een trein - op jouw omgeving, met jouw infrastructuur en een select aantal gebruikers. Maar kan jouw software het verwachte aantal bezoekers wel aan? Wij testen het prestatieniveau van een systeem op stress (de limiet van het systeem), piek (kortstondige belasting), duur (langdurige belasting) en load (realistische belasting). Zo weet jouw team zeker dat het systeem ook overeind blijft als gebruikers ermee aan de slag gaan.

foto van accountmanager Vincent

Benieuwd wat we voor jou kunnen testen?

Neem contact op met onze accountmanager Vincent!

RPA

icoon van robot

Robotic Process Automation (RPA) helpt om bestaande processen te optimaliseren. Herhalende, repetitieve acties worden hiermee door een ‘digitale medewerker’ (een softwarematige robot) uitgevoerd. Hierdoor kunnen medewerkers ‘van vlees en bloed’ zich richten op waarde toevoegende activiteiten en digitale medewerkers op het kwantitatieve werk.

Bedankt! Klik hieronder op de download naar interesse
Er ging iets mis! Is het e-mailadres juist?

Robotic Process Automation

Met RPA verbeter je data kwaliteit en heb je zero errors, snelheid, schaalbaarheid, constante verwerking (24/7) en crisisbestendigheid. Ook verkrijg je hiermee managementinformatie over proces uitvoeringsactiviteiten en een hogere medewerker- en klanttevredenheid. Om met RPA aan de slag te gaan helpen we jouw bedrijf eerst om de juiste processen te vinden en hier een business case van te maken. Daarna bouwen en testen onze engineers de bot. Hierna ontzorgen wij jouw bedrijf met onderhoud en beheer. Zo helpen we jou meer uit je workforce te halen.

Foto accountmanager Ernst

Interesse in onze RPA diensten?

Neem contact op met onze RPA services manager Ernst!

Interesse in onze diensten?